110131 - Vi klarade det! *peppar, peppar*
Än så länge har jag & M faktiskt klarat oss utan magsjuka (säger peppar, peppar igen för säkerhets skull). Vi har varit frikostiga med handspriten och undvikit toan Meja var på nu innan den är ordentligt städad och avspritad, vilket ska ske idag eftersom hennes verkar vara över (återigen, peppar, peppar)!

Hon kräktes inget mer sen i lördags, men igår morse när jag var på väg att bege mig mot simhallen kom hon upp med ett jätteleende. Bra tänkte jag, då är hon nog frisk. Vid närmre koll märkte jag dock att hon inte såg speciellt fräsh ut i håret och på sin tröja. Uärk! Jag fick slänga in henne i duschen, väcka M och be honom ta över, och sen rusa ut till bilen.

Simskolan gick jättebra faktiskt! Jag fick shorts och t-shirt att ha på mig under upprop m.m., annars spenderades förmiddagen mest i bassängerna med barnen. Det var simskola från 4 år och uppåt och då vi var flera lärare i varje grupp hängde jag bara på och gjorde som de andra. Hur man simmar vet jag ju! ;) Det kändes bra i alla fall, och den ansvariga sa att hon tyckte det hade funkat bra med, så det var ju skönt!


Här kommer alltså söndagsmorgnarna spenderas framöver! Det enda negativa är att det blir tidiga morgnar, 7:45 ska vi vara där.

Idag gick jag upp tidigt för att plugga, fixade klart (i princip) vår slutplan inför hälsoinformationsdagen. Det andra jag skulle göra inför basgruppen i eftermiddag sket sig eftersom jag inte har Office installerat på denna datorn än så kunde inte få upp PowerPointen jag behövde. Ska äta lite frukost med älsklingarna nu (de ska vara hemma idag tills jag slutat, 48 timmar hemma efter sista magsjukesymtom, tänk på det! Viktigt för smittspridningen!) och sedan bege mig iväg för att träna innan det blir lite lunch i skolan och basgruppsträff.

Efter det är det dags för veckohandling! Tycker det är kul och handla ;D i alla fall när man har tid!
Alfva

Skönt att ni verkar klarat er! Och att Meja ändå verkat fått en rätt lindrig variant av det hela! :)

Dimish

Vad kul att du ska bli simlärare! Har ju jobbat där ett tag och det är mycket mysigare i Rödeby. :) Jättebra träning med fast man inte ens tänker på det... Hoppas du kommer att trivas och inte frysa allt för mycket ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress