110718 - Vardag igen

En kväll förra veckan tog M med sig mig och Meja ner till sjön närmst oss för att prova några kast med sitt nya kastspö. Kastande gick väl sådär, men gosh så fint det var (och tur var väl det efter att ha tagit oss fram på en helt igenväxt stig...)!





Vi var även hundvakter till Disa förra veckan eftersom mamma och de var i Stockholm ett par dagar. Meja och hon hade jätteskoj och mysigt den mesta tiden :)



I lördags var det dags för möhippa & svensexa för pappa & hans sambo som snart ska gifta sig! Han friade till henne när vi var på Gran Canaria förra året - på hennes 50-årsdag! De har bara varit förlovade i 19 år ;) Till slut fick vi i alla fall till ett datum, tyvärr var det dock inte så många som kunde komma, men vi hade skoj ändå! Började dagen med kidnappning klockan 11, gjorde i ordning dem lite fint och åkte sedan på picknick med baguetter vid en sjö i närheten. Därefter begav vi oss till Boda Borg där vi tävlade möhippa mot svensexa, tyvärr vann de med endast en stämpel över oss =/ Svårt var det i alla fall! Vi duschade sedan och så där och efter lite mys i solen blev det middag på stars'n'stripes. Vitlöksbröd och goda quesadillas stod på menyn för mig och bruden i alla fall. Avslutade kvällen hemma hos pappa och de med att baka och äta lite blåbärspaj. De var väldigt nöjda med dagen i alla fall, och det var huvudsaken! ♥




Sådär kul var det att börja jobba vid 7 sen igår...tur jag körde i lördags i alla fall! 

  Idag börjar den riktiga vardagen igen, så nu känns det som att sommaren är slut ;) M:s semester tog slut igår, och därmed även Mejas. I morse var det förskoledags igen, och trots att hon inte varit där på en månad och ingen av personalen från hennes ordinarie avdelning var där gick det hur bra som helst att lämna henne! Älskade unge!



"Fant"-tröjan skulle på, och hennes nya "bå" sandaler fick invigas, trots dagens regn. Stövlar finns ju på dagis! :)

Jag och M åkte in för ett träningspass då vi hade lämnat henne, och nu har jag väntat ut tiden med lite bloggning innan jobbstart kl 13 :) (inlägget är tidsinställt lite senare för att det inte skulle bli så många på samma gång)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Ni ser ut att ha haft det skoj :)



Jaa, har sett en röd och en blå trehjuling på Maxi. Har du sett nogrannare på den? Är den stadig och bra? Jag & Danne måste verkligen åka iväg och kika på presenter till henne.. Jag har handlat EN sak till henne, och hon fyller om 1 vecka idag..!

Malin

Här är det tvärtom med dagis! Saga hatar dagis nu när det är ny personal, nya barn och ny avdelning. så fort man nämner ordet dagis så börjar hon storgråta.. =/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress