- Huslängtan

Oj, vad jag längtar efter vårt hus nu! Så synd att det är i slutet av sommaren vi flyttar dit. Eller ja, både och, för vi slipper ju mycket av trädgårdsarbetet i år, och det kanske är bra på ett sätt... Fast nu när det är fint väder längtar jag lite efter trädgårdsarbete ändå, man vill liksom inte bara gå ut och sätta sig på uteplatsen en hel dag, bättre att ha något att göra! Slipper man alltid ta sig iväg nånstans =)  

I alla fall sitter vi och planerar lite nu, eller ja, till och från hela tiden så klart. Det är ju så mycket man vill göra! Något av det första vi ska fixa är i alla fall en gång av något slag från garageuppfarten upp till huset, där det är en backe. Så ikväll har vi babblat lite om hur vi ska utforma den och så. Kul kul =) Har dessutom planerat lite vad vi mer behöver köpa, så som skottkärra, gräsklippare m.m.

Annars är det en del som är klart med, försäkring tecknad, handpenning betald för ett tag sen, lite smågrejer som möbler och så köpte vi ju på IKEA för ett tag sen o.s.v.


Huspärmen! :)