110630 - Midsommarveckan

Jihaaaa, äntligen internet! :D

Får bli en update med lite text och massa bilder. Ett sånt där jättedrygt "då-gjorde-vi-det&det"-inlägg. Mest för min egen skull ;) Ett nytt objektiv har jag fått hem med som jag köpt över Blocket; 40-150mm. Blir en himla skillnad! 


Förra veckan - midsommarveckan. Passade på att mysa med Mejan när jag inte jobbade!


Lite smarrig mat blev det med på helgen! Enkelt på lördagen med fläskfilé, pommes och hemgjort vitlöks/gräslöks/persiljesmör + sparris, och lite ordentligare på söndagen med skinkstek :) Fick till en riktigt yummie sås måste jag säga!


På torsdagen - dagen innan midsommar - var det dags för den sedvanliga lövmarknaden här i Karlskrona. Jag hann in en liten sväng innan jobbet, lagom för att få i mig en langos ;)




Midsommaren hos goda vänner blev jättetrevlig. Kan inte bli annat i vårt gäng :) Sillbord, krocket, tårta, massa prat, god dricka, grillat och skratt! Meja och Tindra hade superskoj tillsammans. De leker verkligen ihop nu!


Midsommardagen spenderades traditionsenligt i Torhamn där jag, pappa & Meja stod i chokladhjulet. Meja fick även dansa runt midsommarstången med morfar och äta korv & glass!


Söndagen var vi på V75 i Kalmar. Meja trivdes som fisken i vattnet med alla aktiviteter - hon åkte karuseller (bilar & tekoppar), red ponny och hoppade hoppborg.

Melinda - Mamma till Maja ♥

Va härligt ni har haft det :) och att hon vågade sitta på hästen! :)

Sara

Vad söt hon är i sina fina dräkt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress