- Matiga våfflor
Det var ju våffeldagen i fredags, så igår blev det våfflor här hemma :) För att göra det lite matigare gjorde vi som vi gjort en gång innan, fullkornsvåfflor & hade lite typ "langos-tillbehör" till.

Våfflorna

3 dl fullkornsdinkelmjöl
1 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
5 dl mjölk
2 st ägg
50 g smör/margarin

Rör ihop hälften av mjölken med de torra ingredienserna, häll sedan i resten av mjölken. Blanda i äggen och blanda allt till en jämn smet. Grädda våfflor.

Tillbehören

Här kan man så klart ha vad man själv tycker passar, men vi hade:

 - Vitlökssås (kvarg & vitlök)
 - Räkor
 - Rödlök
 - Ost
 - Caviar

Superdupergott var det! :)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress