110305 - Helg!
I torsdags eftermiddag/kväll efter lite smoothie-mellanmål begav jag & Meja oss hem till pappa som fyllde år - 49 år =) Snart 50-årspartaj! Han fick ingen speciell present nu, bara en nötskål och en påse cashewnötter, för de ska få en större grej ihop sen :) Vi fick i alla fall smarrig salladsbuffé och Meja både lekte, badade & sprang omkring hela kvällen!






Igår var det skola som gällde på förmiddagen, först basgruppsträff där vi bara var 3 personer, inte mycket utbyte av det då =/ Därefter hade vi föreläsning i arbetsrätt som var ganska bra. Känner väl dock inte jättemycket att det vi läser nu öht är sådär jätterelevant, menmen! Intressant var det i alla fall :)

På eftermiddagen efter att jag hämtat Meja på förskolan fortsatte köksstorstädningen, hinner ju inte så mycket varje dag. Nu måste jag dock bli klar snart för jag får panik på att ha grejer över hela köket! Blev i alla fall helt klar med skafferiskåpen efter att ha fått in de nyinköpta burkarna. Även plastskåpet sorterades in och blev nästan klart. Skönt!



Vi hann även med en liten promenad med M:s mamma...



...och sen såklart fredagsmys! Meja och jag kollade på film ("apan!", Nicke Nyfiken, vilken annars?!) och åt bakpotatis. När M väl kom hem från jobbet blev det frukt & film för oss "stora" :)




Idag på morgonen skulle Meja vara tros-tjej! Det kom dock inget kiss varken i pottan eller någon annanstans innan vi blev tvungna att ta på blöjan igen.



Har sedan varit iväg på gymnastiktävling där lillasyster var med, bilder från det får komma imorgon eller något! Ha en fortsatt bra helg allihop =)
Josefine

Haha underbara Du! "Jossan- mamma till Bebis"...



Söta lilla Meja =)! Hoppas helgen bir bra för er! Kanska kan umgås snart?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress