110325 - Härliga fredag

Vilken fredag! Löning, avbockad kurs i skolan & ledig sambo! Kan knappt bli bättre ;D

Middagen med pappa + sambo blev trevlig i onsdags. Vi hade presentutdelning till dem, en kamera, Nikon Coolpix med väska & minneskort, som de blev väldigt överraskade och glada för :) Perfekt inför kommande resan! Till mat bjöds det på grillkorv (som dock fick stekas inne p.g.a. blåsten) och couscoussallad + hemgjord dressing.



Igår morse lyckades vi med bedriften att försova oss när Meja inte började förrän 9 ;) Haha. Hon som alltid vaknar runt 7-halv 8 nu för tiden vaknade inte förrän halv 9. Hon fick därför frukost i vagnen, och det verkade gå hem! Mackan slukades i ett nafs, och yoghurten gick också ner :)




Väl hemma var det dags för plugg, satt och läste i boken igen... På kvällen efter lite soppa till middag blev det Tupperwareparty hos mamma vilket resulterade i en ny pastaslev som verkade bra =) Hade gärna köpt hela sortimentet, men det är liite dyrt för en stackars students plånbok! När jag kom hem igen på kvällen fick jag lägga mig och läsa klart boken innan det var läggdags.



Provade nya vårjackan jag beställde från Ellos eftersom det var så varm kväll :)

I morse ringde klockan tidigt för ett spinningpass. Skönt att ha träningen avklarad på morgonen i alla fall, och sedan blev det seminarium om boken i skolan med basgruppen. Efter det var det hemgång = HELG! :)



Ikväll var det dags för kalas för kusin som fyllde 10 år! Vi bjöds på underbart god pizza med massa mozzarella m.m., och så fika såklart (och trevligt sällskap) :)



Chokladmousse är namnam säger Meja, framför allt i tårta ;)

Nu är vi hos M:s bror, de sitter och dricker lite öl och tjatar om att jag ska köra med och köpa hamburgare till dem. Hmm, får väl se om jag känner mig snäll om en stund... ;D Makt!

Madde

Hon e för söt lilla Meja:)

Alfva

Hehe, blev det någon hamburgare? :D

Lotta, mamma till Lucas

Mmm, vad gott det såg ut på de sista bilderna!!! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress