110516 - IKEA
Helgen har varit mycket trevlig, men tyvärr gått alldeles för fort =/

Fredagsmyset bestod förutom av Pirates of the Carribean - Svarta pärlans förbannelse av räkmackor. Himla gott, uppskattades av oss alla 3! Eller ja, Meja uppskattade i alla fall räkorna och äggvitorna hon fick (hon pillar bara bort gulan, så vi ger henne bara vita numera), mackan blev kvar :P Jag åt min räkmacka på en av de hembakade tekakorna, mm! Som avslutning på kvällen blev det lite kex och Creme Bonjour, inte äckligt det heller!





Lördagen började vi med lite träning, för mig blev det ett pass BodyPump som jag sedan har fått känna av i musklerna hela helgen :P AJAJ! Effektivt i alla fall!
Framåt eftermiddagen gav vi oss av till M:s bästa kompis på 25-årskalas. Det bjöds på smörgåstårta/korv och paj med glass/vaniljvisp till efterrätt. Meja gillade tydligen Bullens korv, för hon klämde i sig 2 stycken + ett bröd, och ropade sedan efter "meee" igen!




Igår bar det av till IKEA. Jag vet att det är ett bra tag till flytten, men förra veckan när jag satt och kollade på deras hemsida fick jag syn på en billig bäddsoffa (endast 995:-! :O) som jag tyckte vi var tvungna att åka och kolla på! Vi tog med oss ett släp och M:s syskon och åkte på en shoppingtur som förutom bäddsoffan resulterade i 2 nya CD-/DVD-pelare vi varit i behov av ett tag. Inget av det kommer såklart åka upp förrän efter flytten, men det är skönt att ha lite inhandlat i alla fall. Har redan planerat in vad som ska inhandlas på nästa tur ;) Meja var jätteduktig hela dagen, hon gillar nog IKEA, för varje gång jag/vi varit där med henne har hon varit hur duktig som helst! Det blev en liten sväng på Modehuset med, som resulterade i 2 nya linnen till mig (2för79:- på BikBok :O) och 2 nya pyjamasar till Meja på Name It.



Blir perfekt i gäststugan!

Idag var det dags att ta tag i plugget som blev lidande förra veckan, så har börjat läsa om förgiftning, brännskador och skallskador som vi ska ha till imorgon. Ska fortsätta med det nu! Tror allt det blir lite mer packning sen också innan jag beger mig iväg för att sällskapa lillasyster ikväll.
Alfva

Skönt att ha lite shopping avklarad i förhand, aldrig skoj när allt ska köpas samtidigt ju! :)

Och jag håller med dig, helgen håller aldrig i sig länge nog!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Gottgottgott me räkmacka :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress