110522 - Barnens gård, bio & helg!
I fredags var det egentligen basgrupp på förmiddagen, men då det hade blivit lite fel med Mejas dagistider fick jag stanna hemma i stället. Blev i alla fall lite pluggat och tränat innan jag hämtade henne och sedan begav vi oss iväg till Barnens Gård med mamma, syskonen, moster och kusinerna. Himla trevligt, Meja hade superskoj, och även mamma fick leka av sig lite!





På kvällen var det bio som gällde - nya Pirates of the Caribbean i 3D. Den var bra, men inte riktigt i samma stil som de andra tyckte inte jag. Kul att se i 3D i alla fall!

Lördagen gick vi en runda till lekparken på förmiddagen!




Sedan tog vi med oss mamma o Co. på en shoppingtur när M åkte till jobbet, och det inhandlades en födelsedagspresent till Meja och så shoppade jag ett par löpartights på InterSport för presentkortet jag hade, 2 par löparstrumpor, och så - lite tidigt - en examensklänning! =)



Idag började vi dagen med att städa, packa och rensa lite mer. En tur för att köpa glass och blommor till uteplatsen resulterade sedan i (förutom glass, tomatplantor och pelargoner) i att hela eftermiddagen spenderades borta. Körde nämligen till M:s farmor för en visit och där var även hans lilla kusin, farbror och faster. Vi kollade på när det fixades i trädgården, och så bjöds det på våfflor!



Har varit en bra helg i alla fall =) Imorgon är det pluggdags igen!
Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilka härliga bilder! Ni ser ut att ha haft det supertrevligt :)

Sara

Haha, delar hon också på brödet och korven? Det gör Hugo, fast korven ska ätas först enligt honom :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress