110901 - IKEA, praktikstart & fitnessfight

I tisdags när vi var lediga tillsammans tog vi oss en tur till IKEA för att inhandla det vi behövde till huset. D.v.s. en garderob/klädskåp till Mejas rum, en garderob till oss (linneskåp), ny stol för stora flickor till Meja och lite annat smått och gott!



Igår var vi också lediga, och förståeligt nog skruvade vi mest möbler och så ;) Jag passade även på att åka och handla inför starten av fitnessfighten som gick av stapeln idag, och köpa gympakläder till Meja eftersom vi ska börja på familjegympa på Friskis på lördag! Äntligen har vi hittat något som är från 2 år =) Meja fick sig en tur till stan med sin farmor och faster. De åkte buss, var i lekparken och åt glass. Tror ni hon var nöjd?! ;)


Hittade kläder på KappAhl till slut! REA och allt :) 2 par byxor och 2 linnen för 180:-! Fina gympaskor hittade jag på InterSport, trodde de skulle vara för stora, men resåren gjorde att de satt bra redan nu, puh!

Idag började alltså fitnessfighten (detta kommer jag inte skriva mycket mer om här, utan i träningsbloggen), och jag började även min praktik på gyn! Gick väl helt okej, men är alltid lite rörigt i huvudet i början innan man lärt sig hitta och så :)

Elin

Spännande med praktiken, hoppas du får det bra där! Är det 10 veckor ni har eller? :-)

Eleonore

Vilka fin fynd du gjorde! Hoppas du får det bra på praktiken :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress