110911 - Kalas
Igår blev det ingen gympa för mig och Meja på förmiddagen, stackaren hade legat och hostat hela natten =( Hon som hade sett fram emot det hela veckan och pratade på fredagkvällen om att på gympan hoppar man, springer, kryper och sover (avslappning i slutet)! Menmen, nya tag nästa vecka!

Jag tog mig i alla fall in och tränade på förmiddagen och framåt eftermiddagen var det dags för kalas hos kusin som fyllde 8 år! God mat och fika bjöds det på (extratack till moster som hade fixat så god efterrätt till mig med som fick ätas :)).



På kvällen bestämde vi oss för att för första gången på länge bara ha myskväll och slöa i soffan. Vi kollade på Lost, jag pysslade lite med pappas och deras bröllopsalbum, och så tände vi den första brasan! Sprak och värme, otroligt mysigt :)



Idag började dagen med simskola för andra dagen denna terminen. Var inte alls kul att gå upp i morse, menmen! Skönt att ha varit igång ett tag nu i alla fall. Blir en slapp dag idag, köpemat och datorn tror jag. Lite mer Lost ikväll med. Eller ja, och så ska jag ju på Zumban med...
Beatrice, mamma till Devin och Lili.

jag går in på blogg.se och loggar in som vanligt genom min iphone. när jag sedan skapar ett nytt inlägg så ändrar jag redigerare och skriver inlägget med hjälp av de olika koderna - <br> <i> </i> <strong> <center>, med mera.. :) förstår du?

Alfva - i preggoland!

Just ja, Tradera kan man ju ha uppsikt över. Helt rätt! :) Samma sak med overall känner jag nu. Vilka jäkla hutlösa priser. Inte ens jag lägger ju de pengarna på ytterkläder.. ;)

Madde

TACK äntligen någon som förstår vad jag menar:) LOL

Det känns ju inte äkta heller när det blir sådär!

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress