110919 - Vardagspussel
Vi har haft en bra helg! I fredags skulle M spela poker med pappa och ett gäng, så jag och Meja passade på att ta det så lugnt vi bara kunde med pappas ... fru är det ju nu för tiden! :) Kollade på B-film och bara mös.

I lördags morse var det dags för Mejas gympa igen (familjegympa på Friskis) och hon var minst lika duktig denna gången! Mammas sötnos! :)




Därefter blev det även träning för mig, och sedan middag hos M:s föräldrar. Alltid skönt att få maten serverad :)

Igår började jag dagen med simskolan igen, såklart, och sedan gick jag hem och plockade lite med mat och sånt innan det var dags för oss att gå på bio :) Mejan skulle få se sin första film på bio, och det blev Bilar 2. Hon höll stenhårt i sin biljett från att hon fick den när vi kom dit, och var så stolt! Popcorn och dricka fick hon med såklart. Den mesta tiden gick bra, men hon hade lite myror i brallan i mitten av filmen.

Bild kommer här på min lilla biotjej!

Kvällen bestod av Zumba och ett mini-körmöte ang. vår soaré vi ska ha så småningom!

Idag var det praktikdags igen, och det var faktiskt underbart skönt att sluta och gå hem, eftersom jag vet att vi nu ska vara lediga tillsammans här hemma några dagar :) Ska bli så härligt att vara lediga tillsammans några vardagar och slippa allt pusslande med tider hit och dit och göra det vi känner för. Imorgon är det dessutom firande på schemat - 5 år av kärlek! ♥



Myskväll i lördags! (+ liten sneakpeak på vardagsrummet)
Melinda - Mamma till Maja

Grattis till eran 5 års dag!

Va kul med gympa :) vill också att Maja ska gå på gympa!

emma viklund

Gud vad mysigt ni ser ut att ha där hemma :) Så roligt med gympa, vill oxå att barnen ska gå på någon slags gympa sen, ser så sött ut :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress