- Liten blir stor

Som sagt, förberedelserna för bebisens ankomst är i full gång, och i dessa förberedelser ingår ju även en del förändringar för Mejan! Vissa av dem skulle såklart göras även om inte bebisen skulle komma, men en del är ju relaterat till det.

1. Spjälsängen är nu ombyggd till bebismodell och Meja har fått en växasäng



Och oj, så bra det har gått! Vår lilla nattramlare somnar faktiskt bättre än någonsin, inte själv än, men det kommer (eller ja, någon enstaka gång på dagen har hon somnat själv med). Hon somnar i alla fall i sin säng när man är hos henne, och hon sover där inne hela natten. Växande jag har därmed halva sängen för mig själv igen!

2. Ståbrädan sitter numera på vagnen för övning



Och som ni ser så gick första övningen så bra så! Jag har velat fram och tillbaka om syskonvagn även om hon är så pass gammal, eftersom det hade varit skönt och bara kunna sätta henne i vagnen på väg till förskolan och så. Men om hon står snällt på ståbrädan så är ju det ett bättre och även billigare alternativ.

3. Nästa månad ryker napparna

Som sagt, allt har inte med bebisen att göra ;) Nästa månad är ett besök på Astrid Lindgrens värld inbokat för familjen (och vill någon med för sällskap, säg till!). Då har Mejan bestämt att hon ska ge alla sina nappar till Pippi Långstrump så hon kan ge dem till Herr Nilsson! Får se hur poppis det är när det väl ska slutas sen... ;)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Det var många förändringar på gång! :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress