120407 - Glad Påsk!

Tisdag & onsdag var familjen lediga tillsammans, så skönt så! Vi fick en del gjort, M blev nästan klar med uteplatsgolven, och så påbörjade vi operation ommöblering o.s.v. till bebisens rum. Tror vi har fått till det nu med både det och Mejas, fast det är ju inte klart än på långa vägar... Varför ska allt ta sån tiid?! Och varför har vi så mycket saker..?! ;)



I onsdags eftermiddag åkte vi hem till M:s familj för lite grillat (yummie!) och så. Meja passade på och rita lite, och jisses så duktig hon var :) Hon har fått till något som liknat en "huvudfoting" tidigare, men då ritade hon över den direkt, så jag hann inte riktigt med ;) Nu förvånade hon oss genom att plötsligt rita runda ringar till ögon med prickar i o.s.v. Bara kolla in pappan på konstverket (och icke att förglömma, hundsvansen!)!

Påskkärring fick det bli av henne också när vi skulle iväg, sötnosan!



Skärtorsdagen kom, jag sov och Meja var hos farmor (för andra veckan i rad har de nämligen ringt på Mejans "extradag" på förskolan och meddelat att barn har kräkts där, så vi har hållit henne hemma. Tack och lov att vi har underbara människor omkring oss!). När vi kom hem framåt kvällen hade något hänt hemma!


Ett spel (In i stallet), en målarbok och ett påskägg med mexicanos hade den snälle påskharen varit och lämnat!

Avslutade skärtorsdagen med fruktsallad :)


Färsk ananas, jordgubbar, kiwi, passionsfrukt och banan. Så lite vaniljkesella på det. Mmm!

Långfredagen var fullspäckad med besök hos Mejas mormor för inkassering av påskägg samt grillad korv, och därefter pannkaksbesök här hemma av kära Oslo-vännerna och en icke Oslo-vän :) Mycket trevligt!



Efter detta dags att bege sig till jobbet inatt. Lugn natt tack och lov, jag var så galet trött! Har sovit gott till halv 4 idag och inatt är det jobb igen som gäller. Hoppas på ännu en lugn natt innan jag är ledig ett par dagar ;) Hörde talas om pizza framåt kvällen, tycker jag låter lagom såhär på påskafton när man inte orkar laga något!

Beatrice, mamma till Devin och Lili

Vilken söt påskkärring! :-)

Nej, men vad tråkigt det där med bloggen! Vad dumt :( har inte hört något om det från nån annan så jag antar att du är den enda som har detta problemet. Tråkigt är det iaf!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress