120418 - Feber


Meja i fuuull fart hos farmor och farfar förra veckan :)

Helgen som gick bjöd på både trevligheter och (väldigt) mindre trevliga saker. Lördagen var fullspäckad av först körträning, lite Subway-lunch och sedan titta på lillasysters gymnastiktävling. Det är helt galet vad duktig hon har blivit! Min stora stora tjej :) Här kan ni se henne på tumblingen! (Det var för övrigt lite jobbigt att vara där och se henne så hormonstinn som man är nu. Jag blev alldeles rörd så fort hon gjorde något :P)




Visst är hon duktig?! :)

På kvällen skulle vi hem till vänner på middag, men p.g.a. sjukdom blev det inställt. Detta gjorde att det blev middag hos andra vänner i stället :) Kära C, R och lilla E, och så sällskap av en familj till. Sjukt trevligt med god mat och Extrem Rappakalja, men då jag mådde lite skumt i magen, uppsvälld o.s.v., blev inte kvällen så sen. Och jahopp, väl hemma sprang jag ur bilen och sällskapade med en buske en stund =/ Fy farao, denna hemska sjuka! Tack och lov räckte det med 3 omgångar under kvällen/natten, och såklart illamående i 2 dagar till. Kul vår lediga söndag att spendera den i sängen!

När jag kom till jobbet igårkväll fick jag i alla fall reda på var smittan kom ifrån! Inte mindre än 12 personal på avdelningen har varit sjuka, samt patienter =/ Usch! Det hade inte brutit ut riktigt när jag jobbade sist, men någon hade det nog i alla fall...

Idag mitt under skönhetssömnen vaknade jag av telefonens vibrationer. M ringde och meddelade att Meja hade fått feber på förskolan, 38,6, så det var bara att pallra sig upp och hämta henne. Jobbar ju ändå inte natten som kommer så! Hon är dock pigg och när jag frågade varför hon skulle bli sjuk nu blängde hon på mig och sa "Ja e inte suk!" ;) Endast feber än så länge alltså... Kan ju hoppas att det håller sig där och går över snabbt!

Anonym

Josefine

Nej ibland blir det ju lite knasigt det där med att "föräldra" rätt.



Läste om att du fått "ont" i babismagen - det är säkerligen för att du "krystat" när du kräkts! . När jag hade min superduperhosta för ett par veckor sedan kunde jag knappt sova pga sammandragningar, förstod efter ett tag att det var hostan det beror på.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress