- Hur går det nu då?!
Efter allt väntande, längtande och allt det onda kom ju Juno äntligen, för två veckor sen imorgon :O Herregud så fort det går! Skulle önska att nyfödd-tiden varade lite längre, bara ett par veckor kvar ju. Samtidigt ska det såklart bli jättekul att se henne växa och utvecklas! Sådär rolig är väl inte första tiden egentligen, bebisen bara äter, sover, bajsar och skriker lite, och man själv går runt med eftervärkar (inte längre tack & lov) och ömma bröstvårtor. Men det är ju så mysigt! Sitta och sniffa på en sovande minimänniska ♥
 
 
Men hur går det nu då? Jo, jag tycker faktiskt det går bra! Hon går ju upp lite dåligt, men det gjorde Meja med, så jag är inte så orolig för det. Dagarna är inga problem med amningen (längre, första sådär 6 dagarna hade jag galet ont, men med lite smörja och amningsnapp har vi avhjälpt det värsta), men på kvällarna äter hon och äter och äter ;) Det kommer nog snart igång lite bättre så det kan bli lite mer regelbundet. Hon verkar i alla fall nöjd den mesta tiden!
Ibland verkar lillskruttan ha lite ont i magen, stackarn. Vevar med benen och tar i och skriker. Brukar gå över när hon har bajsat, då blir hon nöjd igen. 
 
Första veckan sov hon nästan hela tiden, men nu har hon börjat vara lite mer vaken! :) Brukar ha en vakenperiod på morgonen och en framåt kvällen. Nätterna sover hon hyfsat, brukar ha en längre sovperiod från vi lägger oss i ca 5 timmar (ungefär 23-04) och sen vaknar hon rätt ofta tills vi går upp.
 
Nu väntar vi in lite mer ögonkontakt och första "äkta" leendet, känns som det snart är på g :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress