120803 - Fixa & dona
Veckan har varit bra, vi har fått en del gjort och haft det trevligt! Dock är jag less nu... Bebis lilla, kom gärna ut inatt eller så ;)
 
I måndags åkte vi på marknad i Tingsryd på kvällen. Langos intogs såklart, och Meja som skulle ha en egen åt upp nästan halva. Galna unge! Annars hittade vi inte så mycket, en påse te var väl det vi köpte ;) Hallon-lakrits, riktigt gott var det!
 
I tisdags begav vi oss till Ikea framåt dagen. Meja ville vara i Småland, första gången hon är tillåten att vara där, så det fick hon förstås. Inte en sur min då hon klampade in så nöjd och stolt. Jag och M hann gå igenom en ganska stor del den timmen hon var där innan vi hämtade henne och åt lunch. 93:- för lunch för en 3-personersfamilj tycker jag är himla lagom!
Hittade i alla fall nytt skåp till tvättstugan, hyllor dit in, nya fönsterlampor inför höstmyset och massa annat plock som vanligt. Det kändes som att vi fick mycket för pengarna i alla fall, lyckad utflykt!
 
Har sedan pysslat lite med att få i ordning i tvättstugan (hur det blev kan ni se här), börjat bygga staket här hemma och så. Idag var vi faktiskt en runda i badet med, för värmen besökte oss lite ordentligt! Eller ja, gjorde den igår med, men då spenderade vi dagen med staketbygge i hettan. Galet varmt!
Fredagsmyset blev grillade foliepaket med färsk lax toppad med Philadelphia / färskpotatis, morötter, lök och fetaost. Yummie!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress