120816 - Förlossningen och BB
Ja, själva förlossningsberättelsen kommer i ett eget inlägg när jag orkat knåpa ihop den, men lite kan ni ju få veta så länge i alla fall, framför allt om tiden efter!
 
Förlossningen var utdragen, gick med värkar länge och det blev tredje gången gillt in till förlossningen. Det gick i alla fall fort på slutet och jag är nöjd med den! Ont gjorde det, om någon undrade ;)
 
Vår lilla Juno föddes tidigt igår morse (vid 4-snåret) och vi kom upp till BB på morgonen. Åt frukost och vilade lite innan den längtande storasystern kom på besök! Hon gav paket och gosade massa och kläckte massa sköna kommentarer som:
"Åh, vilka söta ögon!"
"Åh, vilket fint namn!"
"Viiilka söta fingrar!" o.s.v. :)
 
Framåt kvällen åkte hon och M hem och jag och Juno mös lite själva innan läggdags. Hon var sedan vaken massa inatt och skulle snutta, snutta och snutta. Aotch! Jag har ont, precis som med Meja, dock inga sår än så länge. Hoppas det kommer igång ordentligt snart så att det går att pumpa emellanåt, eller att hon vill ta amningsnappen, den vägrar hon nu. Efter frukost kom M och Meja tillbaka och vi badade Juno, det var inte det minsta poppis! Efter en läkarbesiktning som förflöt utan problem begav vi oss hemåt. Blir återbesök imorgon för vägning och PKU-test. Skönt att vara hemma!
 
Här kommer nu ett urval av de massa-massa bilder som tagits där inne ;)
 
 
Hon är förresten galet lik Meja som nyfödd! Och så liten... Hon var ju "normal"-stor (3600 g), men så små de är! 50-kläderna jag tyckte var så pluttiga innan är litegrann stora än så länge.
madde

Väldigt lika Meja:)
Grymt söt med andra ord - grattis igen!!!
Kram

Alfva

Otroligt lik Meja som sagt! :) Stort grattis igen - älskar namnet btw! :)

miamia

jisses så lik syster sin hon är!!!!!..GRATTIS igen:):)..kramar mia (triomammamia)

mamma

Underbara bilder !! Blir rörd när jag ser speciellt andra bilden - misstänker att det är precis då hon kommit ut!! Den med tungan ute e med söt ... och alla de andra!!

Sandra B

Sååå söt och såå lik Meja! Usch, minns och fasar inför smärtan man har när man ammar första dagarna.... men längtar som en tok ändå. :D

Isabelle Jäderblom

Grattis än en gång Susanne! Vilket häftigt unikt namn ni har valt.. :) kram till
Er

Melinda - Mamma till Maja ♥

Verkligen lik Meja! :) hihi

Linda

Åhh äntligen!! GRATTIS! Så söt, och sååå lik Meja! Njut nu av denna underbara tid ni har!!!

Sara - mamma till Hugo

Det var den första tanken som slog mig! Ser precis ut som Meja :) Stort grattis till ert lilla underverk! Kram

ida-maria

Grattis!

En riktigt söt liten tjej.
Lik sin syster men även sin mamma :)

Hoppas ni mår bra. Och ja, det gör ont. Men det är det ju värt!

Malin

Vilka fina bilder :) Kan tänka mig att Mejan är mallig nu när hon är storasyster :) Roligt det var att läsa förlossningsberättelsen med :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress