120820 - Och så var vi 4...
Vi har nu hunnit landa lite här hemma, och allt går bra :) Juno sover mest, precis som små nyfödingar ska, och Meja är för det allra mesta glad och nöjd med sin storasysterroll. 3-årstrotset finns såklart kvar, men än så länge är det inte värre än innan ;)
 
 
 
Lite olika besök har vi hunnit med att få, när vi kom hem i torsdags blev det de närmsta, mor-/farföräldrar och våra syskon. Lillasyster var så stolt och hade fixat så fint paket :)
 
 
Fredagen fick vi besök av kusin, och så var vi en tur i stora lekparken för att underhålla Meja lite medan M tränade.
 
 
I lördags fick vi lite besök av moster och kusiner på förmiddagen, innan det var dags för pappas 50-årsfest på eftermiddagen, några månader efter sådär. Vi var ju på weekend i Göteborg med honom och firade då han fyllde. Det blev god mat från havet, 5-kamp m.m. Jag tog med mig barnen hem ganska tidigt på kvällen, Meja var så trött och Juno hungrig igen och ville ta det i lugn och ro hemma.
 
 
På söndagen blev det en liten sväng till lekparken här hemmavid på förmiddagen, innan det var dags för mer besökande, denna gången från M:s sida. Hans småkusiner kom på besök, så Meja och de badade i hennes lilla pool och röjde för fullt hela eftermiddagen :)
 
 
Idag blev det en tidig morgon för att åka till BVC. Inte med Juno dock, utan på 3-årskontroll med Meja. Det gick så bra så, hon var lite blyg först, men det släppte med lite lek, och hon gjorde precis det hon skulle! Nu ska vi snart iväg och ta kort till lokaltidningen, sedan blir det nog en väldigt lugn dag idag...
 
 
Avslutar detta väldigt uppradade inlägg med några sista bilder på minsta snäckan från igår. Skittråkigt inlägg säkert, men jag är trött i huvudet och nu har jag i alla fall visat att jag lever ;)
 
madde

Hon är jättefin:) Väldigt lik Meja tycker jag:) Nelson är också lik Melina när hon va färsking:)

Beatrice, mamma till Devin och Lili.

Åh, så fin hon är! Stort grattis till er! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress