121221 - Jullov
I tisdags eftermiddag var vi ivägbjudna till Tindra & hennes mamma, där även mammans amerikanske boyfriend var. Galet så kass man är på engelska när man "måste", låter som jagvetintevad. Men gjorde oss förstådda iaf, haha! Lasagne & äppelpaj som båda var ljuvliga bjöds vi på. Kameran fick följa med och låg i skötväskan hela kvällen, bra där!
 
I onsdags var Meja på förskolan för lite julfest, och eftersom de ändå hade julfest den dagen tyckte jag hon likagärna kunde gå på jullov då, så så fick det bli! Nu är hon hemma till januari någon gång.
 
Igår firade vi detta genom att åka på julbord på Maxi som lunch, och sedan på glöggmingel på min avdelning på sjukhuset på eftermiddagen. Trevligt både och, och alla 6 sommarbebisarna var med på jobbet! :)

Idag tar vi jullov även härifrån, känner att jag behöver det i år, för att återkomma med nya friska tag i mellandagarna! Så, alla läsare... Ha nu en riktigt, riktigt god jul! Och såklart ett gott nytt år! Det kanske kommer en liten hälsning på julafton, vem vet ;)
 
Här ska fokuseras på bara dessa julfina godingarna den närmsta veckan!

Och ni som vill veta vad vi har för oss ändå får helt enkelt följa oss på Instagram - susseys!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress