- Vecka ->13
Japp, som ni alla listade ut utan minsta problem igår så ska Meja bli storasyster! Tänkte att det kunde vara på sin plats med en liten uppdatering om de första veckorna (går in i vecka 14 idag).

Plusset kom den 12/12. Smarta jag tog testet en dag mitt i C-uppsatsskrivandet bara för jag ville få ur huvudet att bröstontet, illamåendet och min svullna mage berodde på en graviditet. Bara det att det var tvärtom! Jag vacklade ut här i vardagsrummet i ett mindre chocktillstånd :P Helt oförberett var det förstås inte, men jag trodde symtomen berodde på PMS-symtom efter avslutandet av P-medel och inte något annat, och jag skulle därför "utesluta", haha. Så gick det med det!



Jag har mått ganska likt hur jag mådde med Meja. D.v.s. trött och illamående. Illamåendet var dock inte lika illa som med Meja, med henne mådde jag mycket illa mellan vecka 5 och 11 ungefär. Denna gången var det bara under en vecka (sådär 9 någonting) som det var riktigt jobbigt, annars har det varit hanterbart. Gick över ungefär samtidigt denna gången! De symtom som tillkommit denna gången ända från början i princip som kom mycket senare med Mejan är halsbrännan och nattliga toalettbesök. Halsbränna när jag lägger mig på kvällarna är vanligt återkommande och drygt som attan!

I vecka 10 var vi på ett tidigt ultraljud för att kolla graviditetslängden. Fick ett preliminärt datum den 13/8.



Precis som med Meja kom magen ganska tidigt och det är redan folk som vågat sig på att fråga om det är så att en liten till är på väg.




De första små rörelserna kom även de lika tidigt som med Meja, i vecka 13! (med henne tror jag till o med det blev vecka 12 efter att de flyttade bak mig vid ultraljudet). Det är såklart inga sparkar än, men små pirr och pet kommer det då & då.

Lite foglossningskänningar i svanken hade jag i vecka 11-13 med men de verkar ha gett med sig nu. Exakt som jag hade med Meja det med ;) Hoppas det håller sig borta resten av tiden denna gången med!

Jag har dessutom lovat mig själv att försöka njuta denna gången, då jag känner att jag mest klagade mig igenom förra gången, och detta är med ganska stor sannolikhet den sista (men man ska ju aldrig säga aldrig).
Sandra B

GRATTIS!!

Själv är jag uträknad 4/9. Mår fruktansvärt dåligt emellanåt. Det går väl över ngn gång...

KRAM

Malin

Grattis igen :)

Malin

Grattis :) Vad roligt med ett syskon till Mejan :)

Lina

Hahaha vad glad jag blir att jag lyckats leta mig fram till din blogg, kul att kunna titta in och se vad som händer. Stort grattis till bebisen och lycka till

Karolina

aldrig säga aldrig!

vad roligt - men jag antar ändå skrämmande! en ny liten krabat =)

grattis till er!

Beatrice, mamma till Devin och Lili

Grattis! Kul kul kul :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress