- Vecka 16

Jahopp, jag får nog dras med den eviga huvudvärken ett tag till. Blodvärdet såg jag nämligen till att få kollat på jobbet häromdagen, och det låg på 135. Haha, mer än vad jag brukar ha som ogravid ;) Skönt som attan att slippa järntabletterna som min mage inte klarar i och för sig, men nu beror alltså huvudvärken på mitt låga blodtryck, och vad kan man göra åt det?! Ingenting! Eller ja, dricka dricka dricka, och det gör jag, men inte fasen hjälper det.

Annars så har veckan varit...orolig. Jag har inte känt några rörelser på en vecka nu, så jag är fruktansvärt stirrig inför veckans ultraljud =/ Jag har inte brytt mig om att ringa någonstans eftersom jag vet vad svaret kommer bli - Det är såpass tidigt än att man inte behöver känna hela tiden. Och det vet jag. Men har man känt i ett par veckor tidigare, så blir man nojig! Hade det inte varit dags för ultraljud denna veckan hade jag nog försökt få till något ändå. Vi håller tummarna att allt ser bra ut!!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Det går fort med veckorna för dig :) Och ja, jag tror nog dom säger detsamma eftersom man inte oftast brukar känna såå mkt rörelser än. Men ring till din Barnmorska så kan hon väl köra med den där hjärtmaskinen på magen på dig? :) Så du får höra hjärtslagen iaf så du blir lugnare :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress