120204 - 3-dagarsledig

I tisdags var vi lediga tillsammans hela lilla familjen. Jag & M tänkte oss en mysig utflykt med pulkan till skidbacken (eftersom vi faktiskt lyckats få oss lite snö här nere med), med varm choklad, pizzabullar & matmuffins. Det började bra i alla fall...



När vi hade åkt första åket blev dock Meja sur för hon fick snö i ansiktet, och två åk till i en lite mindre backe vid sidan hann vi med innan hon ville åka själv, välte, blev sur och ville hem... Gnäll hela vägen hem i pulkan och fikan fick bli på trappan hemma i stället ;)

Igår var det dags för starten på 3 dagars ledighet (underbart schema denna veckan!) och vi inledde den med frukost- / playdate hos Linda & Tindra med även C & lilla E. Underbart gott med hembakta frallor, smoothie, ägg & frukt. Meja & Tindra lekte & busade så det inte blev så mycket frukost, och Meja var precis som sist alldeles tagen av lilla E!



Efter lite lunch med M på jobbet blev det sen hem till mamma & Co. där jag och Mejan passade på att snylta badkar & varmvatten och hade det mysigt! Åt middag där också innan vi fick pallra oss hem och elda lite tills M kom från jobbet och det blev filmtajm! Eller ja, Meja sov...

Idag har jag & snuttan haft mysmorgon med lång god frukost & sen Tingeling-filmen. Visst var hon tjusig i dagens filmtittarutstyrsel?! ;)

mamma

Hon e ju föör söt denna lilla tjej:))

Alfva

Sötnöten!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Skönt för dig med 3 dagars ledighet på raken! :) Kul att åka pulka! :)

Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Härliga bilder :)



Sv: Vet inte var Joel köpte min fjärrutlösare till kameran, glömt att fråga.. Men googlade lite och hittade en från Kjell & Company för 199kr :) En Hama universal alltså... Vi är jättenöjda med den :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress