- Vecka 36 / Barnmorskebesök
Vecka 36 också avklarad, tack och lov går det än så länge väldigt snabbt trots att det börjar bli väldigt drygt. Efter Mejas födelsedag nästa vecka är lill*syskonet hjärtligt välkommet! M tror att jag kommer gå över denna gången säger han, då vet jag inte om jag står ut ;) Jaja, bebisen kommer när den kommer, inte mycket att påverka!
 
Lite sammandragningar har jag till och från som är lite jobbiga ibland. Häromdagen när vi hade sprungit upp och ner för backen hemma ett antal gången fick jag olidligt ont i svanken på kvällen, det la sig tack och lov under natten sen. Kunde knappt gå!
 
 
Idag var det dags för barnmorskebesök också. Min ordinarie var på semester, så det var ganska snabbt avklarat :) Huvudet var fortfarande neråt, den håller sig nog förhoppningsvis där nu, men fortfarande rörligt. Blutsaften hade hjälpt blodvärdet att hålla sig ungefär som sist trots att jag inte tagit varje dag, skönt det! Den smakar inget vidare nämligen ;) "Högt" blodtryck hade jag också idag, för att vara jag alltså. Annars var det alldeles lagom!  
SF-måttet har nu hoppat upp på samma mått som med Mejan, och jag börjar känna av någon anledning att jag tror att det kommer bli en STOR bebis. Den känns stor inne i magen liksom. Därför får den ännu mer gärna kommer liite tidigt ;)
 
Blodtryck 127/78
SF-mått 34 cm
Hjärtljud 140/min
Blodvärde 111
 
 
Och förresten, igår slog det mig plötsligt (otroligt va?!) att jag faktiskt ska föda barn ganska snart. Och jag blev lite nervös och pirrig!
Alfva

Helt sjukt att det snart är dags ju!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Snart är det dags! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress