120710 - Marknadshelg
I fredags på dagen när Mejan hade sovit en liten stund var hon sugen på att pyssla lite - såklart hon fick!
 
...och ja, hon hade valt kläder själv ;)
 
I helgen var det dags för marknad - Tosia Bonnada'n i grannstaden. Vi spenderade fredagskvällen där och fick i oss langos, och Meja var så nöjd med karusellåk och ballonginköp (med stora idolen Dora på!).
 
 
 
På lördagen var det dags för marknad igen, denna gången lilla Torhamns marknad. Inte alls i storlek med den dagen innan, men mysig och jag har varit där sedan jag var liten. De har dessutom de godaste sillamackorna som går att få tag i ;) Nystekt varm sill som inte går att jämföra (inte ens prismässigt - Torhamns är mycket billigare) med exempelvis Sillapågen som brukar stå på övriga marknader. Innan marknaden tog jag och Meja en sväng på stan och shoppade lite kläder till henne och bebisen!
 
 
Efter en sväng på marknaden med obligatoriska mackan (mackorna...) och inköp av 10 påsar kryddor blev det en runda till pappa och de som uppehöll sig i sjöboden med lite ostbricka och så innan vi begav oss in på bio i stan. Ice Age 4 stod på agendan! Meja var så duktig så och satt blickstilla den 1½ timme filmen varade - så stolt över sina popcorn som det dock inte var så mycket tagna av efter filmens slut ;)
 
Söndagen spenderades så lugn som den dagen ska, gick ner till M:s farmor en runda där vi även fick mat och Mejan sprang med M:s småkusiner i vattenspridaren. Även gårdagen blev lugn, spenderades dock i utebadet med lillasyster och stora kusinen.
 
 
Vaknade halv 5 idag... Kul! Framåt 6 gav jag upp och gick upp och åt frukost. Meja kom upp redan kvart i 7 hon med, så får nog bli att sova middag en sväng lite senare. Vad vi ska göra för övrigt vet jag inte, troligen fortsätta med den lååånga att-göra-listan!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress