120716 - Konstiga sommar...
Det blev minsann lite smultron och blåbär plockade här hemma i fredags :) Jag och Mejan var ute och grejade lite i trädgården och passade på att plocka lite också. De blev sedan till god efterrätt på kvällen, även om det inte var så mycket vi skrapade ihop. Räckte åtminstone till varsin liten portionspaj!
 
 
Lördagdförmiddagen spenderade vi i lugn och ro innan vi bestämde oss för att åka med mamma o Co. ut till Hasslöfestivalen en runda. Dumt beslut dock, spenderade 5 timmar i ett öltält p.g.a. det eviga regnandet som pågick från vi kom dit till strax innan vi skulle hem. Meja var dock så duktig så och klagade inte någonting! Trevligt med lite socialt umgänge om inte annat :)
 
 
Hon har förresten blivit rolig med håret! Hon ska själva bestämma vad hon ska ha för frisyr. Ibland är det tofsar, ibland 1 tofs, ibland flätor o.s.v. Ofta vill hon till att börja med inte ha något alls, men med hennes ostyriga hår behövs det något :P I alla fall, något nytt hon har börjat med - efter att ha tittat på idolen moster - är att hon vill ha en "knojj" eller "knojjaj" (knorr/knorrar om någon missade det :P).
 
 
Igår var det som sagt första lediga dagen tillsammans på semesterledigheten, och det fixades med Mejas lekstuga m.m. som har varit förvaringsplats ett litet tag. Nu är det dock så fint så :) Blev god pannkakslunch och god grillmiddag på kvällen!
 
 
Idag spenderade vi förmiddagen i stan, jag började dagen med massage av min trötta rygg vilket var ljuvligt skönt! Tyckte jag var värd att skämma bort mig lite ;) Efter det satt jag och Mejan och kollade en stund när M tatuerades - hennes namn som blev bra!
 
 
Väl hemma igen har jag däckat i soffan, men funderar på att gå och baka oss lite hamburgerbröd att slänga i frysen inför alla sommarens grillkvällar. Eller just det, halva sommaren har ju redan gått. Hur många grillkvällar har det blivit hittills?! Kvällarna har ju varit så kalla för det mesta... Undrar vad som händer med vädret! Till och från är det sol, men det är väldigt varierande.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress