120725 - Äntligen SOMMAR!
Tro det eller ej, men denna veckan har sommaren kommit till Blekinge (för att stanna?!)!
 
Måndagen - Mejas födelsedag - började såklart med frukost på sängen (rosa mannagrynsgröt, melon och Mariekex) och paketöppning. Snuttan sken upp som en sol när hon såg det övertäckta dockskåpet och utropade: "Mitt dockebo!". Haha, hon har ju sett när jag hållt på med det någon gång! Hon fick även magnetbokstäver och siffror av oss, samt två bebisdockor till dockskåpet.
 
 
 
Resten av dagen spenderades på Barnens Gård, där även Mejas mormor med familj väntade. Hon fick ytterligare 2 paket - piratkläder och en liten postlåda till lekstugan - och det badades, åts medhavda pannkakor, reds, klättrades och hoppades för fullt hela dagen. Snuttan var så nöjd med sin dag!
 
 
Då det bara blivit varmare och varmare dag för dag sen har vi spenderat dagarna ute. Igår i utebadet, och idag vågade vi oss till och med till stranden på Långö i hettan. Alldeles stilla och 28 grader i skuggan stoltserade Karlskrona med idag, och jag vågade mig på årets första (det var ju på tiden i slutet av juli...), och andra och tredje för den delen, dopp i havet! Underbara sommar ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress