- Göteborgsweekend

Häromdagen var det dags för min kära far att fylla 50 år, så vi kidnappade iväg honom till Göteborg tidigt i lördags morse. En bilresa inkl. McDonalds-frukost senare var vi framme vid hotellet. Måste säga att jag hade lyckats väldigt bra med valet :) Mycket fräscht hotell! Vi fick checka in direkt och åkte sedan mot Universeum för lite lunch och därefter en runda där inne.



Efter detta begav vi oss mot målet vi misstänkte att pappa skulle uppskatta allra mest - ett besök på Aeroseum. En gammal flygplansbunker full med gamla krigsflygplan o.s.v. Och vi misstänkte alldeles rätt ;)



På kvällen blev det middag på min favorit - PizzaHut!



Söndagsmorgonen började vi såklart med en ljuvlig hotellfrukost. Tro det eller ej, men både lös- och hårdkokta ägg samt bacon var lagom tillagat! Tror jag knappt aldrig varit med om det ;)



Efter utcheckning satte vi oss i bilen och åkte mot Ullared! Frågade pappa på lördagen om det möjligen hade varit okej att åka förbi där på hemvägen ;) Blev en del shopping, t.ex. lite bebiskläder, nya sängkläder till Mejas säng vi snart ska köpa, en mammatunika, schampo m.m. Och så billig lunch, tycker utemat alltid kunde kosta sådär 40-45 kr!

Alfva

Jag vill också till Ullared ju! snyft Men Pizza Hut? Näää...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress