120301 - Långledigt

Då var tre nätters jobb avklarade, och det har faktiskt gått över förväntan än så länge :) Jag har lyckats sova helt okej på dagarna medan Mejan varit på dagis, sen har jag hämtat hem henne, lagat mat och myst lite och så åkt igen. Men nu kommer det härliga, jag är ledig i 5 dagar ;) Torsdag idag, och tisdag kväll går jag på igen!

Har kommit på en del fördelar med att jobba natt:
- Man har längre ledigt i streck mellan jobbdagarna
- Man jobbar inte så många "dagar" i streck
- Man får gå hem när alla andra kommer trötta till jobbet vid 7 ;)
- Det är i 9 fall av 10 inte lika tungt som på dagen med lyft o.s.v. nu under graviditeten. Har inte haft ont i svanken någon dag denna veckan, vilket jag hade varje dag när jag kom hem innan!

Nackdelarna är väl annars tröttheten och vändandet av dygnet, men så trött som jag är när jag ska börja 7 så jämnar det ut sig ;) Sen får jag väl utvärdera lite mer när det gått lite längre tid...

Igår när jag och Mejan kom hem från dagis ville hon fortsätta leka med lera, vilket de gjort där, så vi slängde ihop lite trolldeg som hon kladdade med ett tag. Hon bara älskar att pyssla denna unge!

Idag slängde vi ihop köttsoppa till middag när vi kom hem. Gott med äkta husmanskost!



Nu ligger jag i soffan och slappar, ska fortsätta med det en stund till innan jag ska plocka undan från matlagningen innan M kommer hem och myser med oss innan en helg som kommer bli mycket bra tror jag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress