120328 - IKEA-shopping m.m.

Helgen som gick var mycket trevlig =) Vi inledde den på fredagkvällen med kycklingenchiladas & god sallad!



På lördagen styrde vi kosan mot Kalmar med goda vänner för ett besök på Leos Lekland, IKEA m.m. Mycket trevlig dag! När vi kom hem på kvällen blev det lite grillat med sallad, potatissallad och tzatziki, mums!

På söndagen fixade vi och grejade lite på dagen, sedan blev det kalas för kusin som fyllde 11 år på eftermiddagen. Hon fick sig en "penna" till nya iPaden och vi fick god mat bestående av fläskfilé och potatisgratäng, samt kakbuffé!

Söndag, måndag natt jobbade jag sedan, och idag när både jag och resten av familjen var lediga blev det mysfrukost ute. Min bestående av vaniljyoghurt med rågfras och färska hallon, rostmacka med ost, kiwi, juice och te.



Resten av dagen har vi hållt på och greja. Jag har fått upp IKEA-lampor, korgar i badrummet, städat lite, lagat mat och fått upp lite löv. Jag och Meja har fixat till lite påskris med. Tåg några grenar från björken i trädgården! M har fixat uteplatsgolvet, slipat och oljat. Blir så fint så. Hela dagen har vi varit igång, så vid 8-tiden däckade vi i soffan med lite kvällsmat och TV. Nu är det sängdags :) Imorgon drar jobbet igång igen...



Avslutar med lite bilder på de huvudsakliga IKEA-inköpen


Hylla att få upp Mejans leksaker på för att slippa dem på golvet, ny säng till stora tjejen, och nya lampor till både henne och lill*syskonet. Dessutom blev det korgar till badrummet för att slippa ha alla saker stående löst på hyllorna där inne.

Elin

Vad mysigt med frukost ute, här hemma är det alldeles för kallt för det ännu ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress