- Astrid Lindgrens Värld!

Blir bildspel i stället för massa bilder. Synd på bildkvaliteten, men lättare så :)

Tisdag-onsdag spenderades alltså på Astrid Lindgrens Värld. Det mesta vi har att säga om stället är faktiskt positivt tur nog :)

Om vi börjar med campingen där vi bodde i en campingstuga... Servicehusen med toalett, kök o.s.v. var fräscha. Nu använde vi ju inte så mycket där förutom toaletterna, och lite disk, men vi såg ju det i alla fall. Receptionens/servicebutikens öppettider var bra och de hade ett lagom utbud med varor - lite grillsaker, blöjor, bröd och pålägg. Såklart lite filmer och böcker med ;)

Vad gäller parken var det ju lite mindre aktiviteter igång nu under lågsäsongen än senare, men detta var vi ju medvetna om redan när vi bokade. De karaktärer som var på plats i parken nu var Pippi, Emil och Karlsson på taket med sällskap. Ska man åka med mindre barn, som ju vi gjorde, så tror jag det är rätt bra att åka nu innan det är så mycket folk och så, för Mejan hade möjlighet att få komma fram och prata o.s.v. utan problem, och det var inga köer till någonting alls. Himla skönt!

Vädret är ju inget de kan påverka, men det var väl sådär, tyvärr. Kunde varit bättre, men också betydligt värre. Kom några regnstänk båda dagarna, men onsdagen började bra med solsken.

Att åka dit med barn i denna ålder rekommenderas alltså :) Bra att ha möjlighet att hyra skrindor (20:-), och lagom hanterbart för dem. Även bra med möjligheter att ha med bebisar, då det finns gott om skötrum, vagnvänliga vägar och även amningsrum.

Det enda vi kan känna var lite synd var att det i många av de små husen var väääldigt sparsamt / inte alls möblerat. Inte så konstigt dock då jag kan tänka mig att det inte får stå ifred så länge kanske.

madde

Mysigt hon verkar haft det!

Hur går det utan napp nu då? Vill också att Melina ska sluta men på bvc rådde de att vänta till efter bebis kom för annars kunde hon "gå tillbaka" när han kommer!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress