120511 - Jobbhelg IGEN

Det är inte sådär mycket kul som hänt här hemma denna veckan. Lite god mat har det blivit i alla fall! Någon dag - var nog till o med förra helgen - blev det grillat, mums som vanligt! Och i tisdags inhandlade jag lite färsk torskfilé i fiskbilen, att man inte unnar sig färsk fisk oftare! Är sån skillnad. Blir nog mer av den varan nu när Maxi får egen fiskdisk :)




Meja ville vara pirat en morgon :)



Häromdagen fick Meja syn på hobbyfärgerna jag hade tagit fram till dockskåpsrenoveringen, och ville förstås måla. Såklart hon fick, ut i gräset med papper, färger, pensel och Mejan, och ett fantastiskt konstverk växte fram ;) Hon underhöll sig länge och väl där ute!



Onsdagen spenderades med att köra skräp till tippen... Fy farao vilken dryg och tidsödande sysselsättning! Höll på mer än 5 timmar och är ändå inte klara. Då hade vi ju dock en del, massa lövsäckar o.s.v. och så har M rivit ut all inredning från boden + rivit ner en gammal lekstuga vi hade på tomten.

Igårkväll hade vi i alla fall lite skoj! När jag hade hämtat Meja på förskolan började hon tjata om elefanterna och tältet vi hade sett kvällen innan och frågade om vi inte kunde åka och titta på dem. Hon ringde pappa och frågade på vägen hem genom skogen, och plötsligt sken hon upp som en liten sol och skrek "han sa ja!". Hon skuttade hela vägen hem sen och efter lite om och men hade vi ordnat biljetter och begav oss mot Cirkus Scott!



Herregud vilken underhållning för Mejan! Hon var i extas hela tiden, förutom att hon började bli lite trött sista stunden och då satt lite lugnare och tittade. Innan föreställningen blev det ponnyridning, ansiktsmålning, balansgång på lina och hinderbana. Ungen har nog inte varit så sött lycklig på länge! Det var värt varenda öre det kostade! Tyvärr hade de massa krabb med säkringar p.g.a. regnet så ljuset, bildspel o.s.v. fungerade inte som det skulle, men det är ju inget de kan rå för. Fantastiskt duktiga var de i alla fall!

Ikväll är det dags att bege sig mot jobbet igen. Kul att jag räknade ut att jag jobbar minst 1 helgpass 6 helger i rad nu... Förhoppningsvis visar det sig i alla fall på lönen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress