121105 - Fram & tillbaka, julklapp och hemlis på G!
Jisses, vilken förmiddag!
 
Började med att köra M till jobbet då jag sedan var tvungen att åka till Däckcentrum för att kolla ena däcket då det inte fungerade att pumpa i helgen. I alla fall gick det i deras maskin, så nu är det gjort :) Han meddelade att han hade hört fler som haft problem ibland på mackarnas pumpar - tråkigt!
Efter detta körde vi hemåt, nästan hemma kom jag på att jag inte tagit med mig några nycklar... Tillbaka till M och hämta dem och snabba oss att köpa lite lunch som blev kroppkakor på MatKult (Meja-galningen åt nästan 2 hela!) innan vi stressade vidare till veckans vuxen-barn. Funderade på att hoppa över denna veckan då det blev så mycket där på en gång, men Meja behöver leka av sig lite!
 
Sen vi kom hem igen har det varit lite lugnare i alla fall. Jag håller på och filar lite på en hemlighet till en del av er... Eventuellt får ni veta mer redan på torsdag, eller lite senare. Den som lever får se... ;) Det ska bli kul i alla fall, hoppas jag!
 
Nu har vi varit en liten vända i affären och inhandlat köttfärs (trodde vi alltid hade det i frysen, men tji fick jag!) så vi kan laga till lite chili con carne.
 
Avslutar med Mejas fina första egen-inslagna julklapp hon fick till igår ;D Sötunge! (okej, jag hjälpte henne att knyta snöret!)
 
Där är en del tejp kan jag tala om ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress