121011 - Gympa, skogen & bad
I tisdags var det förskolelämning som gällde, och sen gick jag och Juno på babycafét. Det märks att det händer så himla mycket i denna åldern, för hon blir mer och mer vaken & med för varje vecka. Låg / satt jättesnällt hela sångstunden och verkade tycka det var mysigt och kul!
 
 
På kvällen efter middag och så var det dags för Mejas gympa igen. Jag gympade med henne denna veckan (tack för det, man skulle hoppa jämfota i en mjuk jäkla tjockmatta - svinjobbigt!) och M & Juno tittade på.
 
 
Igår var vi lediga allihop och gav oss som sagt ut i skogen! Perfekt aktivering för Meja, som gick och letade pyssel hela tiden ;) Vi hade med oss halva skogen hem! I alla fall lite löv, bark & pinnar... Det är himla fint i skogen såhär på hösten, massor av färger och det luktar så gott. Jag blev alldeles lugn och avslappnad när vi gick där (hur klyschigt det än må låta), skönt att inte ha något att passa på!
 
 
Efter lite middag och så på kvällen gick vi till simhallen. Jag avverkade 20 längder medan Meja lekte med pappa & faster, och sen badade jag förstås med henne med ett tag med. Vi hoppade bad för Juno igår, är inte så uppvärmt i bassängen mitt i veckan. Hon fick i alla fall duscha och basta med mig sen =)
Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Åh, vad roligt med gympa för de små!! =)

Svar: Ja, det är så kul! :D
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress