121022 - Me & I, fredagsdejt och skådespeleri
Det råkade bli ett litet blogguppehåll över helgen, har varit lite mycket ;)
 
I torsdags kväll var det dags för ett nytt Me&I-party. Jag skulle inte köpa något, meen råkade bli byxor som matchade till det jag köpte senast... Oops!
 
 
I fredags bestämde vi att fredagsdejten skulle spenderas på öppna förskolan på förmiddagen, Meja skulle leka med Noel och så. När vi kom dit var det dock bara fotografering där då - typiskt! Jag passade i alla fall på att få ett fint syskonkort på tjejerna, sen gick vi till Leklandet i stället så de fick leka där.
 
Syns det att det bara skiljer 4 dagar mellan tjejerna på översta bilden?! ;)
 
På eftermiddagen var det dags för oss att vara skådisar för ett tag. En bekant läser filmproduktion på högskolan och bad oss vara med i en kortfilm! Haha, min första tagning på första scenen gick verkligen åt skogen ;) Men den var rolig! Till slut verkade vi dock få till det, hoppas jag i alla fall! Meja var galet duktig och gjorde precis som hon skulle - blivande skådespelare? ;)
 
Fredagsmyset blev hemma hos några vänner med tacos och hela köret. Kan ni tänka er ljudnivån med 10 barn i huset?! O. My. God. Dock kan jag väl inte säga att de två minsta bidrog så mycket till livet, men resterande 8!
 
Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Åh så söta kläder! ;-)

Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Åh så söta kläder! ;-)

Svar: Visst är de :D
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress