- ...och så lillfisan!
Så har vi ju den lilla skrutten, som blir en hel månad idag. Som utvecklas så mycket hela tiden, fast samtidigt så lite så det knappt märks. Men vi märker skillnader hela tiden! Världens mest underbara leende ger hon oss flera gånger om dagen, bara vi tittar på henne och ler & pratar lite.
 
Lite problem med sin mage har hon haft, och därför varit lite gnällig på eftermiddagarna och kvällarna ibland. Jobbigt då hon ska få ut gaser eller "annat". Köpte Minifom-droppar häromdagen som vi börjat ge nu, så får hoppas att det hjälper! Än så länge har vi inte hunnit märka så mycket skillnad.
 
Hon verkar tycka bäst om att ligga på magen och tycker inte om att åka vagn eller bilstol för det mesta. Bärsjalen däremot är mysig och där har hon somnat varje gång. I babysittern eller i sin säng under mobilen som snurrar kan hon också underhålla sig en liten stund. Annars är det uppe i famnen som gäller, både i vaket och sovande tillstånd i princip. För det mesta om man lägger ner henne då hon sover vaknar hon inom 5 minuter.
 


Bestämd är hon i alla fall. Det kan svänga mellan glatt leende & skrikande efter mat på sisådär 30 sekunder.
Johanna

Låter precis som våran 3 åring här hemma! Oj oj vilken ålder alltså!! Men sen är dom ljusa stunderna där mellan helt underbara❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress