120904 - Vardag
 
I söndags var jag och Juno själva hemma hela dagen. Meja var på Liseberg med sin mormor med familj och M jobbade. Vi spenderade dagen med att mysa, tvätta lite, mysa, baka hamburgerbröd och mysa lite till. Hon tackade mig för myset genom att fyra av de första riktiga leendena :) Underbara unge!
 
 
Roade mig med att fota henne lite när hon sov med :)
 
 
De små bilderna är klickbara!
 
Igår var vi själva redan från morgonen. Underbara Mejan började morgonen med att prata om hur söta och små Junos öron var, och att ge henne en present från Liseberg - en liten gosekanin! Efter en förmiddag av omväxlande mys, skrik & trots gick vi sedan mot kyrkan för vuxen-barn (typ som öppna förskolan). Meja var dock ensam igår, men ritade, lekte och fikade ändå! Ska försöka gå på det på måndagarna så hon får lite aktivitet.
 

 
Idag blev det upp tidigt för Mejas första dag på förskolan efter sommarlovet! Lämnade henne och gick sedan till BVC för vägning som gick bra, innan promenad & babycafé. Lite verkade Juno uppskatta sångstunden trots sin ringa ålder, låg och mös till ett par sånger och lyssnade uppmärksamt :)
 
Efter hämtning av Mejan och lite handling och så var det dags för veckans gympa! Gick lika bra idag och hon gillar det verkligen!
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress