120907 - Friday
Klädpartyt i onsdags var mycket trevligt! De har en hel del fina kläder på Me & I, men billigt är det ju inte, är det ju dock aldrig på homeparties :) Alltid trevligt att träffa folk om inte annat, och varsitt plagg till flickorna blev det ju i alla fall!
 
Igår åkte vi med M när han började jobba på dagen och inhandlade lite present till mamma/mormor som fyllde 46 år! Köpte även nya gympaskor till Meja att ha på gymnastiken på tisdag, för de andra vi köpte är redan sönder. 1 gång hann hon använda dem, så de ska reklameras till KappAhl! Spenderade sedan kvällen uppe hos mamma för att fira födelsedagen, god mat och fika bjöds det på.
 
Idag fick jag äntligen lite sovmorgon, och tack gode gud för det, för natten var inte så rolig, men en bebis som var snuttig sådär en gång i halvtimmen. Meja sov i alla fall till 9, och efter frukost roade hon sig sedan med att kolla lite på tv och så, medan jag la mig igen. Ibland är det bra att hon tycker om tv:n, när jag är helt slut och måste sova till exempel ;)
 
Till slut tyckte vi i alla fall att vi behövde ta tag i dagen, så vi raggade upp lite sällskap och tog bussen inåt stan (första bussturen med både barnen gick alldeles förträffligt för den delen!).
 

Träffade sedan Jossan med barn inne hos dem, och lekte och åt smoothie-mellanmål där innan en sväng på stan och bussen hem igen. Blev sedan fredagsmys hos mamma & lillasyster.
 

Josefine

gillade hon sitt babygym?? :)

Svar: Hon har inte provat det hemma än, men detta hade hon hemma hos mamma och de, och ja, hon låg ganska bra där under ett tag i alla fall! :)
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress