120920 - Tandläkarbesök & kameraångest
M har varit ledig tisdag & onsdag, därför det varit lite tyst från min sida. Blir av någon anledning alltid det när han är hemma ;)
 
I tisdags var jag & Juno på babycafét på förmiddagen när Meja var på förskolan. Skruttungen sov såklart under själva sångstunden, sen vaknade hon och var vaken resten av tiden ;)
 
 
På eftermiddagen körde vi veckans handling innan det var dags för Mejas gympa igen, åh vad hon lär sig mer och mer för varje gång! Och hon tycker ju det är så roligt!

Igår var Meja också ledig (har henne hemma på onsdagen de veckor M är ledig då) och vi var en runda hos barnens farmor och faster på dagen, åt lite lunch och så. Annars plockade vi mest lite här hemma och tog det väldigt lugnt. Blev i alla fall en liten promenad på kvällen också :)
 
 
Idag kom jag på på förmiddagen att jag ju hade tandläkartid, så det var bara att ta med Juno och pallra sig dit, Meja var ju på dagis idag igen. Det gick bra, hade inga hål! Dock tandsten, men det har jag alltid, och nu var det dessutom 2 år sedan jag var där då jag var gravid sist och därför hoppade tiden. Billigt blev det med, hade två såna "checkar" man får varje år, så behövde bara betala 50:- :D
 
Detta ljuvliga leende! Jag blir glad hela jag av att se det =)
 
Nu har vi kollat på film, Juno har ätit och Meja har målat 2 fina teckningar! Dags för torsdagssoppa - gulasch!
 
 
Och så till något tråkigare... Som ni säkert hört gick Expert i konkurs häromdagen. Såklart är det mycket värre för de som jobbar där o.s.v., men just nu tycker jag lite synd om mig själv också ;) Min kamera var ju inlämnad där sedan förra veckan och nu vet jag inte riktigt hur det blir. Vet ju inte än när de öppnar för sin utförsäljning, sen när de gjort det måste jag få reda på vart den finns, om de gjort något åt den än och hur jag ska få tag i den, om det kommer kosta något m.m. Åh, så jäkla dålig timing!! Fasen också att jag inte köpte den på Elgiganten, var samma pris på båda ju :P
Anonym

Morfar har varit inne och läst på deras sidor och det ska inte vara något problem med inlämnade betalda varor!

Barnprylsbloggen - tävling pågår

Mysigt att få lite tid tillsammans hemma. Och ny fin design - gillas! :)
har du redan fel på kameran? :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress