120923 - Helg igen
I fredags blev det ett nytt besök på öppna förskolan med våra nyfunna bekanta samt Jossan & barnen, Meja blev helt överlycklig när jag sa att vi skulle dit :) Fick faktiskt till och med bli frukost där, för Meja sov så länge på morgonen... Tur de har frallor & så där!
 
 
Efter detta åkte vi mot Expert för att undersöka vart kameran höll hus... Herregud vad folk! Var ju första dagen på konkursutförsäljningen. Det var kö lååångt utanför, men eftersom vi var tvungna att prata med dem var det bara och ställa sig och se glad ut. Jag hade verkligen tur, för Meja var snäll och lugn i kön, och Juno sov. I och för sig på armen den mesta tiden (hade träningsvärk igår...), men ändå. Dessutom hade vi en trevlig kvinna framför oss som gjorde att tiden gick lite snabbare. Tog nog en timme innan vi var inne.
Inne i butiken gick det smidigt i alla fall, de släppte inte in så många i taget så det var relativt lugnt och skönt. Kameran är på en verkstad och ska skickas direkt till mig sen, och så frågade jag om de hade några objektiv kvar av den modellen jag ville ha, men nej. Men så tänkte säljaren att han kunde springa ut på lagret och kolla för säkerhets skull, och minsann så fanns där ett! :D Så glad och tacksam blev jag! Här ska fotas när kameran kommer tillbaka! Fyndade dessutom lite kaffekapslar och Trassel till Meja.
 
 
Resten av dagen spenderades hos mamma och de innan vi åkte hem och kollade på nya filmen. Meja tyckte den var så bra, och dessutom började hon storgråta i slutet! Haha, vad de kan leva sig in, lilla stumpan!
 
Igår åkte vi och hälsade på min gammelmorfar (barnens "GG-morfar" :P) med sambo, fikade och så. Himla trevligt, var så längesen, och man vet ju aldrig hur många fler gånger det blir...
 
 
På kvällen blev det hamburgare, TV-spel och chips för oss + sambons syster. Riktig svullarkväll!
 
Nehe, dags och ta tag i lite dammsugning och så, när jag har lite avlastning med mini ;)
Josefine

Det är ett helt fantastiskt objektiv! Fick ett sådant i julklapp av pappa! Grattis till köpet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress