120930 - Playdate & kalas
I fredags morse begav vi oss hem till samma sällskap vi varit på öppna förskolan med senaste fredagarna. Meja skulle nödvändigtvis ha med sig fingerfärger dit som hon luskade fram i sitt rum, så hon och Noel gjorde fint på några papper...och på bordet...och stolarna...och golvet. Jisses så kletigt! Blir nog lera eller något nästa gång ;)

Även Jossan och barnen kom dit. Ni kan ju tänka er ljudnivån... En treåring, en tvååring, en ett-och-ett-halvt-åring och tre bebisar. När vi väl åkte hem efter många timmars (10-16) lek, lunch och en stund i lekparken var man ganska trött i huvudet. Men trevligt hade vi! Och hör och häpna - inget bråk alls på hela dagen!
 
 
På kvällen när M slutat och vi lagat & ätit lite mat gick vi till simhallen som avslutning på fredagkvällen. Premiär för Juno, och hon som inte badat sedan BB - bara duschat - verkade njuta som attan! Bådar gott inför kommande babysim! Det var två trötta tjejer vi fick med oss hem efter badet.
 
 
Lördagen spenderades med en liten runda i stan innan det blev kalas hos M:s kusin som fyllde 3 år. Full fart på småtjejerna som vanligt!
 
 
Idag efter lite beslutsångest vad vi egentligen skulle hitta på blev det en tur till M:s kompis med familj. Lillfisan döptes för ett par veckor sedan, och eftersom M jobbade då tog vi med present idag - ett födelsedagståg från Jabadabado.
 
 
När vi kom hem igen efter att även ha ätit hos M:s föräldrar satte sig Mejan och läste sagor för lillasyster alldeles självmant en stund. Gosungar!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress