Fredagspromenader
Igår morse tyckte jag att jag hade en bra idé - åka med M till jobbet och handla lite och sedan gå hem (ca 9 km). När vi hade gått typ 500 meter och kom upp där det var lite öppet insåg jag dock att det kanske skulle bli lite jobbigt... Det blåste så mycket att jag fick stanna, och kunde knappt stå rakt p.g.a. vindarna. Riktigt otäckt var det. Lite bättre blev det sedan, men eftersom det är väldigt öppet vid cykelbanan vi skulle följa med gav jag upp och tog bussen resten när vi gått 3 km. Besviket!
 
Bara för detta var vi ju tvungna att gå en runda på kvällen. M jobbade ändå så det blev vårt fredagsmys, Meja gick med på det då jag lovade att vi skulle stanna en snabbis i lekparken ;) Kan säga att vi var ganska ensamma där kl 20 en fredagkväll!

 
Och om ni undrar varför jag "måste" gå så har jag och några kompisar en pågående challenge i Endomondo-appen, om vem som går/springer längst mellan 15/4-15/5. Bra sporre!
johanna

hahha ja det kan jag tänka mig att ni va=) mysigt önskar vi med bodde närmare lekplats och sånt, kul med lite impulsiva besök trots att kl va 8! kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress