Sjukling

Om ni undrar vart jag tagit vägen har jag försökt ta hand om en bebis som varit/är sjuk.

Hon hade i måndags och igår i princip inte fått behålla någonting hon fått i sig. Äta ville hon men det kom upp lika snabbt igen och en hel del kom även ut andra hållet.

Igårkväll när hon inte hade kissat märkbart på 1 1/2 dygn och mest sovit under samma tid gav jag upp och vi ringde hit jouren (mamma) så vi kunde åka in till sjukhuset med henne. Vi började med att väga henne. För nästan en månad sen vägde hon 6,6 kg. Igår 6,1... Tog även tempen som var 38,8.

Vi hade inte alls känt igen vår normalt ganska vilda och även ganska skrikiga bebis. Hon var helt trött och slö och orkade inte ens skrika, mest gny lite.

I alla fall, efter massa väntan och blodprov osv åkte vi äntligen hem vid typ halv 3 inatt. Vi hade fått läggas in men då det var fullt på barn kände vi att vi likaväl kunde åka hem.

Hon var lite uttorkad och hade lågt socker, så vi ska "mata" henne med saft osv under dagen idag och se hur det går. Får hon inte behålla det får vi åka in och få dropp till henne. Än så länge har det gått bra, men håll tummarna! Mat ska vi avvakta med och även större mängder dricka på en gång. Stackarn, hon är så hungrig...

Förresten misstänkte de eventuellt rota-virus. Får se vad odlingen visar!

 

Mamma

Stackars lilla tjejen:(! Hoppas hon kryar på sig!!!!

Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤

Usch, Lili drabbades av det för ett tag sedan också, misstänkte läkarna.. Det är ju så synd om de små! Hoppas hon kryar på sig! Kram på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress