30-årskalas (25+4+1)
I lördags var det alltså dags för höjdpunkten av allt planerande och fixande. På förmiddagen åkte vi och mamma ut till lokalen vi hade hyrt (lillebrors kajakklubbhus precis vid havet) och började fixa i ordning det sista av maten, duka och så. Klockan 13 dök sedan släkten på mammas sida upp, och vi började med lite "mingel" utomhus innan vi gick in och åt lunch bestående av potatisgratäng, fläskfilé (gjord av mormor), kycklingfilé, focaccia och sallad.
 
Förrätt bestående av blandade snittar - crustader med skagenröra & räka, salta kex med brie & vindruva samt bröd med Port Salut-ost och grönsaker. Ett otroligt gott rosévin hade jag lyckats få tag på - Barefoot!
 
Därefter var det dags för lite presentöppning av alla 3 innan vi gick ut för tävling som syskonen hade anordnat - en introtävling med korsord! Utslagsfrågan var - Hur lång tid tar Susanne på sig att paddla 200 m? Jahopp, var bara att hoppa i kanoten jag fick tilldelad och paddla iväg. Fick inte direkt den stadigaste varianten, så väl framme vid startlinjen när vi skulle starta sa det "plopp" och jag var under vattnet ;) När jag till slut kom iväg gick det hyfsat fram till 10 m innan mål då jag välte igen, men då simmade jag i mål i stället. Tiden blev 2.24 har jag för mig!
 
 
När tävlandet var avslutat blev det fika i solen innan folk började dra sig hemåt. Fantastiskt trevligt kalas och jag tackar alla för både sällskap och bra presenter! Framför allt mamma och syskonen för all hjälp såklart :)
 
Chokladtårta fylld med hallonmousse och toppad med dumlefluff blev efterrätten, tillsammans med kanel-/nötflätor och smörringar. Yum!
 
Jag fick bl.a. en tripp till Lalandia, pengar och presentkort. Meja fick en ny gympadräkt, pengar m.m. och Juno fick leksaker, kläder m.m.
Josefine

Den där tårtan såg ju supergod ut! Finns det möjlighet att få receptet?

Svar: Absolut, jag återkommer :)
Sussey

Emelie Petersson

Vilka mysiga bilder :-)

▲ S A N N A

smart att återanvända ljusen på det sättet! :)

Svar: Återanvända? :)
Sussey

Marie Bergman

Åh vad mycket gott =)

Svar: Ja det var det!
Sussey

Annika

Fin tårta :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress