Sensommar på Gotland, dag 1
Tisdagen förra veckan (den 20:e augusti) var det dags för avresa mot Gotland! Vi kom iväg på morgonen, bara sisådär en halvtimme efter utsatt tid, och körde mot Oskarshamn. Ca 40 min hemifrån säger Meja att hon är varm och två minuter senare kräks hon rakt ut... Jippi! Tack och lov var det i alla fall bara åksjuka!
 
Fram till färjan kom vi i alla fall i lagom tid innan den gick och vi åkte över de tre timmarna utan problem. Lite medhavd lunch och lite så, så gick tiden ganska snabbt.
 
 
Väl framme styrde vi mot Maxi i Visby för att handla upp lite inför veckan, och därefter mot campingen. Kom fram i ganska lagom tid (ca 16) för att börja med middagen och sedan utforska omgivningarna lite. Grillad korv blev det i all enkelhet till middag.
 
 
När vi kom ner till stranden här vid campingen ställde vi oss nästan och gapade. Vilken strand! Riktig utomlands-sand (sån där vit som fastnar överallt) och jättelång. Väldigt fint! Vi tog oss ett snabbt kvällsdopp och lekte lite innan det var dags att lägga sig i stugan vid TV:n innan vi slocknade.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress