Jag blir så arg på människor!

Jag såg för en stund sedan på Facebook att Danny Saucedo och Molly Sandén är ett par. Jag gillar ingen av deras sidor, men någon av mina vänner hade gillat inläggen. Jag tänkte först bara bläddra förbi då jag inte egentligen bryr mig så mycket, men av någon anledning klickade jag in på kommentarerna.

Alltså, ibland tappar jag tron på människor. Molly kallades både det ena och det andra, Danny kallades bl.a. den eviga tvåan och båda var tydligen attentionwhores för att de skrev ut det på sin Instagram/Facebook.

För det första, det är väl ganska många tjejer som träffar någon annan efter att det tagit slut med den "förste", ingen fel i det ur tjejens synvinkel, eller ska hon leva i celibat resten av livet?
För det andra, vadå Danny tvåa? Vem vet egentligen hur många Molly varit tillsammans med tidigare? Bara för att Saade var en officiell person betyder det inte att det var den enda. Och som sagt, någon annan "måste" hon ju få träffa när det länge varit slut med den förra?
Och slutligen, vadå a-whores? Alla möjliga människor skriver väl ut på Facebook vem de är tillsammans med, känd eller ej?! Kanske är bra att de bekräftar att det faktiskt är tillsammans så de slipper rykten hit och dit.

Skärpning folk! Elaka kommentarer tar nog hårt på en människa vare sig man är känd eller inte!

(Sen är detta inte specifikt för just deras förhållande, men jag bryter ihop på hur j*vla okänsliga folk kan vara!)

Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Jag har inte facebook och är ganska glad över det...
Jag förstår hur du menar.
Kram.

Rebecka

Mycket bra skrivit av dig, var tvungen och gå in på deras sidor för att se folks kommentarer. Det är skrämmande att kändisar inte får ha ett privatliv utan att alla ska lägga sig i. Jag anser att vi måste bli bättre på att ge positiv feedback till våra medmänniskor, inte skälpa dem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress