Melodifestivalen Karlskrona

Idag var jag och barnen, tillsammans med mamma m.fl. på genrepet av första deltävlingen i årets melodifestival! Perfekt tid för de barn som vill gå, kl 13.45. Juno skulle egentligen stannat hemma, men då M och hans pappa höll på och fixa i boden fick hon följa med.

Det gick jättebra med barnen! Meja var imponerad av allt folk och hela stämningen och satt snällt och lyssnade och viftade med sin ljusleksak hon fick av mormor. Juno satt och var alldeles fascinerad av alla lampor första halvan, innan hon somnade sittande och sov sig genom resten ;)

Vad tyckte vi då? Vi tyckte faktiskt det var ganska bra låtar! Det var 2 st vi INTE vill ska gå vidare, men annars var det ganska jämnt, vissa bättre än andra såklart. Meja fick sig en köar favorit, det var den enda hon verkligen lyssnade på! Den fastnar dessutom galet mycket i huvudet... Gosa gosa gosa gosa gosa natten låång...

Det var dessutom rätt kul att gå på genrepet, nu har vi sett Gina i pappiljotter och osminkad, och hört hur fejkröstningen gick, samt hur mycket fejkpengar som samlades in ;) haha. Inte lika seriöst med prat och sånt liksom :)

Monia - mamma till Tuvalie

Tävla om ett egendesignat smycke i min blogg :) Du får såklart välja text och färger helt själv. Kika in och delta: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2013/february/tavling-vinn-egendesignat-smycke-fran-linea-skonhet-design-2.html

Josefine

Det var Anna Wahlgren som var där och bemötte intervjun med hennes dotter Felicia, Skavlan gjorde för ett år sedan.

Var det bättre live än i tv?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress