Ännu en bra eftermiddag & kväll

Tyvärr skulle M in och jobba en av sina få dagar i sommar igår, så jag och barnen passade på att kidnappa lillasyster lite för en mysig eftermiddag och kväll. Vi började med ett par timmar i utebadet efter lunch, där Meja och hon badade i stora bassängen länge länge, och Juno plaskade lite i lilla, lekte i gräset och jag solade och läste. Och badade lite för den delen!

Därefter åkte vi in till hemmakväll och köpte godis och hyrde film, och på hemvägen hämtade vi god tjockpizza som vi åkte hem och smällde i oss i sällskap av Pippi Långstrump på TV:n. När Meja sedan lagt sig avslutade vi kvällen med Taken II.

Josefine

Var är tjockpizzan i från?
Det verkade vara något insektsbett Nea fått och hon ska få antihistamin nu. Det har annars blivit bättre med bara kortison, tror du ändå vi behöver antihistamin?

Svar: Tjockpizzan är från bästa pizzerian - här i Rödeby såklart ;) Kassabron. Tja, antihistamin är ju för allergi, så är ju bra att ha det för att förhindra sedan tänker jag, kanske?
Sussey

Josefine

Vad jag förstod det som skulle inte antihistamin förhindra något, mer än att just dessa utslag skulle bli värre. Men vi har gett henne en gång och tänkte vänta lite till: De har börjat lägga sig ganksa bra nu och det känns onödigt att ge mer till kroppen än vad som "behövs".

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress