Skärtorsdag & sova över
Igår var Meja på förskolan på förmiddagen, och jag och M fixade lite mer i sovrummet innan han började jobba. Otippat va?! Nu väntar vi bara in att elen ska dras så vi kan sätta listerna och det och bli f ä r d i g a !
 
Lite senare på eftermiddagen tog jag & tjejerna bussen till stan för att slutligen hamna hos Tindra och hennes mamma. Meja hade nämligen blivit tillfrågad om att sova över hos Tindra. Stora grejer! Hon packade så nöjd ihop sin väska här hemma och tog den på ryggen när vi gick hemifrån. Så, när vi ätit middag där och så lämnade jag henne och åkte och handlade och mötte upp M. Sen åkte vi hem. Själva. Skum känsla, att hon är iväg bara så, utan att vi gör någonting direkt. Hon ringde och sa godnatt sen, och hann knappt prata ens :) Inga telefonsamtal sen heller, så det gick nog bra! Min stora tjej...
 
Igår ville hon inte vara påskkärring mer. Påskhare skulle det minsann vara (nej, förlåt, påsk-KANIN, det var viktigt!). Så, vi fick improvisera. Lite målning och sen en glitterboll till svans så var i alla fall Mejan nöjd :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress