En sista dag
I måndags tänkte jag att jag måste ta vara ordentligt på "sista" dagen som mammaledig. Att jag bara skulle jobba två dagar efter innan 9 dagars ledighet är en annan femma ;) Det är ändå en stor grej att börja jobba!
 
I alla fall så hade ju Meja barntimmen på morgonen, så jag och M passade på att gymma medan hon var där och Juno ändå sov. Efter det hämtade jag Meja och vi gick hem och åt lunch innan vi gick tillbaka bort på vuxen-barn där vi bestämt möte med en av Mejas förskolekompisar. Juno var som vanligt sitt allra soligaste jag när vi var där, och även vädret vilket resulterade i att vi framför allt var ute.
 
 
När vi kom hem passade jag (& Meja) på att läsa lite i solen medan Juno sov innan det blev in för lite mindre fånga-dagen-aktiga sysslor, typ laga mat, plocka fram jobbgrejerna och så. Och på tal om det, så undrar jag var f*n mina jobbskor har tagit vägen?! :S Läggas barn skulle det också göra, under tjafs och gnäll som vanligt. Ett par gånger i veckan går Meja jättelätt att lägga och somnar själv på 10 minuter. Men de andra kvällarna (oftast när M jobbar såklart) ska hon göra både det ena och det andra innan det duger att lägga sig och slappna av. Juno slappar i princip aldrig av när hon ska sova, så där är vi vana...
 
Jaha, det var den dagen det...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress